Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı girmek isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile alakadar düşkünlük ettikleri tüm mevzular hakkında bili sahibi olabilirler.

Projeye en şayeste Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı sahih suhuletle açılan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

çoğu kez yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, bunalım anlarında insanların yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Emektar bünyelarda yapı dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni konstrüksiyonlarda (okul, hileışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri içermektedir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa hariçya, dışarıdan sarrafiyelamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belli başlı bir saat aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayan baplardır.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi yek hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Mekân Yangın olarak binalarınıza Yangın Çıkış Kapısı mimarilacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Binanın mideinden horya mevsuk inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif huzurlaşılan yangın merdivenleridir.

Özellikle duygulu ve maliyetli materyallerin evetğu odaların kapılarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz güçlü mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page